FESTENS FORLØB

Arrangeres efter jeres ønsker !


EKSEMPEL 1

Kl. 18:00 til 01:00

Én mand til dinner frem til kl. 23:00

Herefter Duo, Trio eller Kvartet til dans


EKSEMPEL 2

Start-tid iflg. aftale.

Duo, Trio eller Kvartet til dans.

3 x 45 eller 2 x 65 minutter

MUSIK TIL KONFIRMATION

De unge menneskers første store dag der samler familien, er lige så meget forældrenes store dag. Her skal alle aldersklasser være med. Det traditionelle blandet med det festlige. Bedstemor har medbragt en sang, forældrenes store tale, venners drillerier. Det hele skal flettes sammen og der skal underlægningsmusik til, hele vejen igennem.

DE UNGE MENNESKERS FØRSTE STORE DAG,

DER SAMLER FAMILIEN

HER SKAL ALLE ALDERSKLASSER VÆRE MED

DE RIGTIGE RAMMER SKABER FESTEN

Uanset om i afholder arrangementet i et telt i haven, på en kro, et selskabslokale eller forsamlinghus leverer vi med glæde musikken. Ten-Four kan arrangeres i flere opstillinger efter behov. Solist (Anders Wedel) Eller som duo, trio & kvartet.DINNERMUSIK

Skal der være god hyggemusik ved middagen og måske akkompagnement til gæsternes medbragte sange & indslag? Dinnermusik varetages af Anders Wedel, evt. suppleret med guitar, sax & sangerinde efter ønske. Varieret rolig dinnermusik i den poppede genre. Klaver, keyboard og vokal, med numre fra bla. Elton John, Billy Joel, Rugsted & Kreutzfeldt, m.fl. Evergreens & Hit's. Der lægges vægt på at komme væk fra den traditionelle suppe-steg-is musik, som branchen normalt byder på.

HER FÅR DU IKKE !

Polkaprikket butterfly - dårlige (eller gode) vittigheder - Larmende dinnermusik, og en evighed af ”syng med potpourri

SOLO, DUO, TRIO ELLER KVARTET

Hvad er forskellen? Jo flere musikere i bandet jo større variation i repertoiret, hvilket gør det noget lettere at vælge det rette musik ved arrangementet.

HVAD SPILLER VI ?

Dansk og Engelsk pop & Rock, Hits og evergreens. Vores slogan: Lidt af det nye, Lidt af det gamle og en masse derimellem. Vi elsker at “blande bolcherne” som vi siger, altså spille for alle aldre i en stor blanding, så alle kan være med hele aftenen.

Hør et udpluk af vores repetoire herunder.

DEN RIGTIGE MUSIK

REFERENCER

5,0 ud af 5 STJENER PÅ EVENTZONEN

SUPER !


Meget dygtige musikere som forstår at spille op til dans. Vi havde en dejlig aften og alle gæster roste musikken.


Anmeldt af Kenneth Aagaard

FANTASTISK DANSEMUSIK


Godt miks til såvel unge som ældre. God kemi mellem musikere og gæsterne. Skønt med en saxofon og egne medley-kombinationer. Kan klart anbefales hvis man gerne vil have gang i dansegulvet.


Anmeldt af Nicolajsen

GARANTI FOR DANSESTEMNING I TOP


Anders & Ten-Four kan varmt anbefales til at spille til fest og dans - der er altid garanti for, at der bliver danset i gennem.


Anmeldt af Kaspar B. Sørensen