FESTENS FORLØB

Arrangeres efter jeres ønsker !


EKSEMPEL 1

Kl. 18:00 til 01:00

Én mand til dinner frem til kl. 23:00

Herefter Duo, Trio eller Kvartet til dans


EKSEMPEL 2

Start-tid iflg. aftale.

Duo, Trio eller Kvartet til dans.

3 x 45 eller 2 x 65 minutter

MUSIK TIL JULEFROKOST

Julefrokosten er årets store tilbagevenden begivenhed ! Der skal bare være FEST & FARVER og gang i juletemaet. De sikre julesange blandet med de store hits som alle kan synge med på. Ten-Four har prøvet det mange gange og er med hele vejen.

DEN ENE GANG OM ÅRET

SKAL DER BARE VÆRE GANG I DEN

SIKRE HITS MED FULD FART

FESTLIGE MUSIKALSKE RAMMER

Uanset om i er tyve, tohundrede eller flere gæster, vi tager det lille eller det helt store gear med ! Ten-Four levere musik til dinner og dans. Duo, Trio & Kvartet. Dansk og Engelsk pop & Rock, Hits og evergreens. Vores slogan: Lidt af det nye, Lidt af det gamle og en masse derimellem.JULEFEST'LIG DINNERMUSIK

Også under middagen. De store julehit’s man kan synge med på blandet med de populære pophits gennem tiden. Dinnermusik varetages af Anders Wedel, evt. suppleret med guitar, sax & sangerinde efter ønske.

HVAD SPILLER VI ?

Dansk og Engelsk pop & Rock, Hits og evergreens. Vores slogan: Lidt af det nye, Lidt af det gamle og en masse derimellem. Vi elsker at “blande bolcherne” som vi siger, altså spille for alle aldre i en stor blanding, så alle kan være med hele aftenen.

REFERENCER

5,0 ud af 5 STJENER PÅ EVENTZONEN

TEN-FOUR HAR BLANDT ANDET UNDERHOLDT

NCC, Novo Nordisk, DCC Energi, Gammelrand Beton, Tetra Pak, Trelleborg, Ølstykke auto, BFI-Indkøb, Egedal Centerforening, Politikens lokalaviser, Fødevareforbundet, Håndværkerforeningen KBH, LD Invest A/S, Benny Rasmussen & Søn, Den Rare Vognmand, Dalby IF, Amager Forbrændingen, TH Rasmussen & Søn A/S, Blovstrød Tennisklub, Funktionærforeningen Carlsberg, Tekniq Arbejdsgiverne, NAG, Bygma, B&W, AP Pension, Lærerstandens brandforsikring, Taastrup Rotary Forening m.fl.

SUPER

Meget dygtige musikere som forstår at spille op til dans. Vi havde en dejlig aften og alle gæster roste musikken.


Anmeldt af Kenneth Aagaard

d. 19. januar 2020