FESTENS FORLØB

Arrangeres efter jeres ønsker !


EKSEMPEL 1

Kl. 18:00 til 01:00

Én mand til dinner frem til kl. 23:00

Herefter Duo, Trio eller Kvartet til dans


EKSEMPEL 2

Start-tid iflg. aftale.

Duo, Trio eller Kvartet til dans.

3 x 45 eller 2 x 65 minutter

MUSIK TIL FØDSELSDAG

Den store runde dag fejres flere gange i livet og uanset om du bliver 30, 40, 50, 60 eller 75 år er der lagt op til fest ! Ten-Four har spillet til utallige fødselsdage gennem årene. Musik til fødselsdagsfest er altid en udfordring da der, som regel, skal tages hensyn til flere generationer i selskabet. Vi tilpasser altid vores optræden efter hvordan festen udvikler sig.

RUNDE DAGE ER ALTID FESTDAGE

VI KAN LEVERE MUSIKPAKKEN

DER FÅR GÆSTERNE OP AF STOLENE ! 

UANSET HVORDAN DU HOLDER FESTEN

Der er 1000 måder at afholde sin fødselsdag på.  Det kan være i familiens skød, det lækre kro-ophold eller den vilde temafest ! Uanset hvad skal der god musik til at flette det hele sammen. Ten-Four leverer de hit’s der skal til for at få gæsterne op af stolene også gerne med et tema.


Hvad med dansk 80’er tema, Grand Prix sange eller måske Kim Larsen/Gasolin ?DINNERMUSIK

Skal der være god hyggemusik ved middagen og måske akkompagnement til gæsternes medbragte sange & indslag? Dinnermusik varetages af Anders Wedel, evt. suppleret med guitar, sax & sangerinde efter ønske. Varieret rolig dinnermusik i den poppede genre. Klaver, keyboard og vokal, med numre fra bla. Elton John, Billy Joel, Rugsted & Kreutzfeldt, m.fl. Evergreens & Hit's. Der lægges vægt på at komme væk fra den traditionelle suppe-steg-is musik, som branchen normalt byder på.

HER FÅR DU IKKE !

Polkaprikket butterfly - dårlige (eller gode) vittigheder - Larmende dinnermusik, og en evighed af ”syng med potpourriHVAD SPILLER VI ?

Dansk og Engelsk pop & Rock, Hits og evergreens. Vores slogan: Lidt af det nye, Lidt af det gamle og en masse derimellem. Vi elsker at “blande bolcherne” som vi siger, altså spille for alle aldre i en stor blanding, så alle kan være med hele aftenen.

Hør et udpluk af vores repetoire herunder.

DEN RIGTIGE MUSIK

REFERENCER

5,0 ud af 5 STJENER PÅ EVENTZONEN

SUPER


Meget dygtige musikere som forstår at spille op til dans. Vi havde en dejlig aften og alle gæster roste musikken.


Anmeldt af Kenneth Aagaard

TEN-FOUR ! I LOVE YOU


Fantastisk band. Min 50 års fødselsdag på Gilleleje Badehotel havde ikke været det samme uden Jeres fremragende optræden. Det var bare TI FIRE


Anmeldt af Lars Lembcke Nielsen

FØDSELSDAG & KOBBERBRYLLUP


De var fantastiske og alle dansede. Bestiller dem gerne igen :-)


Anmeldt af Kirsten Millington