FESTENS FORLØB

Arrangeres efter jeres ønsker !


EKSEMPEL 1

Kl. 18:00 til 01:00

Én mand til dinner frem til kl. 23:00

Herefter Duo, Trio eller Kvartet til dans


EKSEMPEL 2

Start-tid iflg. aftale.

Duo, Trio eller Kvartet til dans.

3 x 45 eller 2 x 65 minutter

MUSIK TIL BRYLLUP

Den største dag i jeres liv skal have den rigtige underlægningsmusik ! Ten-Four har spillet til utallige bryllupper gennem årene. Musik til bryllupsfest er altid en udfordring da der, som regel, skal tages hensyn til flere generationer i selskabet. Vi tilpasser altid vores optræden efter hvordan festen udvikler sig

DEN STØRSTE DAG I JERES LIV,

SKAL LEVERES PERFEKT.

TILPASSESET EFTER JERES ØNSKER

DE HELT RIGTIGE RAMMER

Uanset om i afholder jeres bryllup i et telt i haven, et selskabslokale eller måske et eksklusivt slotsbryllup. Om i er tyve, tohundrede eller flere gæster. Ten-Four møder op, duo, trio eller kvartet og leverer underholdningen.LIVE MUSIK UNDER MIDDAGEN

Udover dansemusikken leveres musik til dinner og receptioner m.m. Dette varetages af Anders Wedel, evt. suppleret med guitar, sax & sangerinde efter ønske. Varieret rolig dinnermusik i den poppede genre. Klaver, keyboard og vokal, med numre fra bla. Elton John, Billy Joel, Rugsted & Kreutzfeldt, m.fl. Evergreens & Hit's. Der lægges vægt på at komme væk fra den traditionelle suppe-steg-is musik, som branchen normalt byder på. Derudover akkompagnement til sange, revy m.m.

HER FÅR DU IKKE !

Polkaprikket butterfly - dårlige (eller gode) vittigheder - Larmende dinnermusik, og en evighed af ”syng med potpourriHVAD SPILLER VI ?

Dansk og Engelsk pop & Rock, Hits og evergreens. Vores slogan: Lidt af det nye, Lidt af det gamle og en masse derimellem. Vi elsker at “blande bolcherne” som vi siger, altså spille for alle aldre i en stor blanding, så alle kan være med hele aftenen.

Hør 4 gode sange til bryllupsfesten

på under 3 minutter

DEN RIGTIGE MUSIK

REFERENCER

5,0 ud af 5 STJENER PÅ EVENTZONEN

SUPER

Meget dygtige musikere som forstår at spille op til dans. Vi havde en dejlig aften og alle gæster roste musikken.


Anmeldt af Kenneth Aagaard

d. 19. januar 2020