FESTENS FORLØB

Arrangeres efter jeres ønsker !


EKSEMPEL 1

Kl. 18:00 til 01:00

Én mand til dinner frem til kl. 23:00

Herefter Duo, Trio eller Kvartet til dans


EKSEMPEL 2

Start-tid iflg. aftale.

Duo, Trio eller Kvartet til dans.

3 x 45 eller 2 x 65 minutter

MUSIK TIL KOBBERBRYLLUP

Den første store milepæl i ægteskabet der samler familie & venner til fest. Ten-Four er i den glædelige situation at spille til kobberbryllupper

hvor vi også spillede til brylluppet for 12,5 år siden. Det er endda også sket ved et par enkelte sølvbryllupper ! Vi anser det som det ultimative “klap på skulderen” at gense tidligere kunder.

DEN FØRSTE STORE MILEPÆL ER NÅET

DET SKAL FEJRES MED FULD MUSIK

VI LEVERER HELE PAKKEN

Kobberbryllupsfest

FESTLIGE MUSIKALSKE RAMMER

Uanset om i er tyve, halvtreds eller flere gæster, vi tager det lille eller det helt store gear med ! Ten-Four levere musik til dinner og dans. Duo, Trio & Kvartet. Dansk og Engelsk pop & Rock, Hits og evergreens. Vores slogan: Lidt af det nye, Lidt af det gamle og en masse derimellem.DUO, TRIO ELLER KVARTET?

Hvad er forskellen? Jo flere musikere i bandet jo større variation i repertoiret, hvilket gør det noget lettere at vælge det rette musik ved arrangementet.

DINNERMUSIK

Skal der være god hyggemusik ved middagen og måske akkompagnement til gæsternes medbragte sange & indsla. Dinnermusik varetages af Anders Wedel, evt. suppleret med guitar, sax & sangerinde efter ønske. Varieret rolig dinnermusik i den poppede genre. Klaver, keyboard og vokal, med numre fra bla. Elton John, Billy Joel, Rugsted & Kreutzfeldt, m.fl. Evergreens & Hit's. Der lægges vægt på at komme væk fra den traditionelle suppe-steg-is musik, som branchen normalt byder på.


HER FÅR DU IKKE !

Polkaprikket butterfly - dårlige (eller gode) vittigheder - Larmende dinérmusik, og en evighed af ”syng med potpourrier”

HVAD SPILLER VI ?

Dansk og Engelsk pop & Rock, Hits og evergreens. Vores slogan: Lidt af det nye, Lidt af det gamle og en masse derimellem. Vi elsker at “blande bolcherne” som vi siger, altså spille for alle aldre i en stor blanding, så alle kan være med hele aftenen.

Hør et udpluk af vores repetoire herunder.

DEN RIGTIGE MUSIK

REFERENCER

5,0 ud af 5 STJENER PÅ EVENTZONEN

SUPER


Meget dygtige musikere som forstår at spille op til dans. Vi havde en dejlig aften og alle gæster roste musikken.


Anmeldt af Kenneth Aagaard

TEN-FOUR ! I LOVE YOU


Fantastisk band. Min 50 års fødselsdag på Gilleleje Badehotel havde ikke været det samme uden Jeres fremragende optræden. Det var bare TI FIRE


Anmeldt af Lars Lembcke Nielsen

FØDSELSDAG & KOBBERBRYLLUP


De var fantastiske og alle dansede. Bestiller dem gerne igen :-)


Anmeldt af Kirsten Millington